Jessica Chastain | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Jessica Chastain

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Jessica Chastain, f 1977, är en stilfull och elegant 36-åring. Hennes välskötta röda hår och varma leende lyser upp. Man blir glad när man ser henne. Själv har jag bara sett henne i någon enstaka film, så jag vill inte uttala mig om hennes skådespelartalang. 

Jag har sett henne i The Tree of Life, en helt makalös film där hon gör en mycket fin gestaltning av hunsad hustru och mor på 1950-talet. Brad Pitt gör en av sina bästa roller som hennes make. (Dec 2015/Audrey)

BILD: 

Jessica Chastain vid Festvalen i Cannes, 2013. Bildkälla*

Hennes varma färger ramas in av det "morotsröda" håret som hon bär på många olika sätt. 

Jessica Chastain

I bildspelet ovan har jag samlat några bilder - som kan vara en inspirationskälla, för alla som tycker om både utsläppt och uppsatt hår.  Ett vackert rött hår som ser "naturligt" ut mot ansiktets färger är en bonus så klart! Bildkälla*

Fler Bilder finns under Galler/Personligheter/Jessica Chastain.

BILD: 

Jessica på Filmfestivalen i Torono, september 2011. Bildkälla

Relativt enkel håruppsättning. Den djärvt V-ringade svarta Klänningen tillsammans med stora runda Örhängen ger ett Moget och Sofistikierat intryck. 

Oscarsgalan i Februari 2012. Jessica Chastain bär upp den magnifika gyllengula/svarta klänningen med en skönt avspänd och balanserad attityd som gör att det ser så enkelt ut - "no fuzz". Enkla Armband och Örhängen till. Bilden tyvärr borttagen. (5 nov 2018 /Audrey)

Jessica är fotografernas älskling så det finns hur mycket bilder som helst, dock inte så många fria. Kolla gärna min "Board" på Pinterest/Audrey46/Jessica Chastain.

Fortsatt trevligt Luciafirande!

Audrey                                      

Tidigare inlägg                Nyare inlägg

*Attribution: Siebbi, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Reviderat Nov 2020 pga kopieringar/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson