Större storlekar - urval | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Större storlekar - urval

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Buy clothes the size you want to wear. (Karl Lagerfeld) BildkällaStörre storlekar/Plus Size - Urval

Hittaplagget - Här kan man hitta Butiken som har Plagget man söker eller kanske har de en Webbshop. Man kan även kolla de senaste Kollektionerna.

320px-AlyssaMilano2011

Även om man inte är mullig - utan mer som vi kvinnor är mest - likt Alyssa Milano på bilden - så kan vi kolla Klädmärken som gör större storlekar. Många av de stora kedjornas kläder är ju mycket "små” i storlekarna.

"Actress Alyssa Milano arrives at the Premiere of Warner Bros. Pictures' 'New Year's Eve' at Grauman's Chinese Theatre, 5 dec 2011. Bildkälla*

Dela gärna med er av egna erfarenheter, så kan vi hjälpas åt att få till smidiga lösningar som gör de nya klädinköpen och hela klädprocessen enklare och mindre tidskrävande. 

Vore det inte underbart att kunna gå direkt till en butik eller ett varuhus eller köpa ”rätt” Plagg Online  - att finna exakt det Klädmärke som har den STIL och KVALITET som just DU söker? Om du har tips på Klädmärken som har Störe storlekar - skicka gärna tips genom Kontaktformuläret eller genom Emailadressen i basen på Hemsidan.

Vill du se ett större Urval - Klicka Här

OBS! Länkarna är uppdaterade i November 2018/Audrey

*Av Tom Sorensen

      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson