Sjömanströja | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Sjömanströja

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Sjömanströja

Efter att ha kollat igenom några tidskrifter för våren slogs jag (som vanligt) av att det nästan är samma reklam i alla. Har jag lust att betala för detta som jag inte använder? Antingen handlar det om kläder och skönhetsprodukter som är alldeles för dyra för mig eller också är det produkter som passar bättre för en yngre målgrupp. Är jag fördomsfull?

Missförstå mig inte! Jag älskar att bläddra i nya tidskrifter - kolla om man hittar något nytt sätt att kombinera plaggen på , få tips på nya klädmärken osv - en stor och viktig källa till inspiration.

Jag köpte en av tidskrifterna på hyllan i Pressbyrån - en som jag gillade i höstas. Den hade blivit mer stiliserad då, riktigt bra. Tyvärr - nu var det samma "plotter" som vanligt: randiga tröjor, jeansmodeller, baddräkter och bikinis uppradade på uppslag efter uppslag. Inte har jag hittills hittat en baddräkt så här. Tips - ja. Men den gången jag hade letat upp den som fanns på bilden - så var den slut i min storlek i affären - när jag äntligen tvingat mig iväg för att prova! Så jag bara tittar numera. Går sedan ut och provar, provar och provar!

Nåväl - vi klarar oss nog inte utan dem - vi som är mode- och klädintresserade. Jag ska gå igenom dem - kanske finns det något ”guldkorn" som jag missat? Tipsa mig gärna!


Gabrielle Chanel en marinière

Marinière et pantalon en 1928

Alltid före sin tid - ledigt, användbart och stilsäkert - så tog Coco Chanel fram Sjömanströjan. Lika aktuell nu som då. Finns att köpa överallt i vår. Bildkälla


Woman of the Year publicity photograph

Med Spencer Tracy 

Katharine Hepburn med Spencer Tracy  i "Woman of the year”1942. Bildkälla

Lycka till med vårgarderoben och sommargarderoben som redan ligger på display!

Audrey                                

Tidigare inlägg                     Nyare inlägg

Uppdaterat 1 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson