Baddräkten! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Baddräkten!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Baddräkten

Konstigt att det ska vara så svårt att hitta en Baddräkt som både passar kroppen och har en färg eller ett mönster som man gillar. Kanske är jag för kräsen? Tror ändå att det finns många kvinnor som känner likadant.

Varje sommar - alltför tidigt - innan man känner för att ge sig in i provrummet - exploderar det av glada blommönstrade baddräkter och bikinis i skyltfönstren och i tidskrifterna.

Så långt in i butiken som ögat ser - inte en enda vit baddräkt - nästan inga andra neutrala färger heller utom svart - bara starka färger som cerise, turkos, orangerött, lila etc och BLOMMIGT! Vem har fått för sig att man måste ha en massa blommor på kroppen - på SOMMAREN!

Jag vet precis hur jag vill att min Baddräkt ska vara. Kolla bilden (länk nedan) på underbara Elizabeth.

Elizabeth Taylor in "Suddenly, Last Summer", 1959.” Bildkälla

Det är ju så här jag tänkt se ut i sommar. Allt på plats - bara den vita baddräkten fattas - den som skulle göra underverk med min medelmåttiga kroppshydda.   

När jag letade efter enfärgade baddräkter av klassiskt snitt, fann jag den här fina bilden av tre ljuvliga kvinnor i tidstypiska baddräkter. Tänkte då att det viktigaste är ändå att vara glad, umgås och njuta av solen och friheten! Kanske kan då blommigt och glada färger ändå passa på sommren - kanske lyser det ändå upp fint mot en blå himmel, vattnets lugna blå färg, beige sandstränder och det gröna gräset? (Sceond thought!).  Bildkälla

Lycka till med baddräktsköpet! Det finns säkert någon därute som passar - det är bara att ge sig in i provrummen!

Någon vis person har sagt att man helst ska prova ut sin baddräkt senare på sommaren - när man fått lite färg och är mer vän med sin kropp. Å andra sidan har ju den goda maten, rödvinet, glassen o allt annat gott satt sin prägel. Men om man tar en storlek större - bara det finns några kvar?

Fler tips på baddräkter för olika kroppar.  - Klicka Här

Audrey                                 

Tidigare inlägg                     Nyare inlägg

Uppdaterat 26 okt 2020 /Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson