Mindre storlekar | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Mindre storlekar

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Mindre Storlekar

En av mina läsare efterfrågar Klädmärken med snygga  kläder i mindre storlekar. Hon skickade efter en tröja i stl 36. Den var som ett "hus" för henne. Så olika kan storlekar vara.

Det finns många mogna kvinnor som har stl 32-36. De har svårt att hitta bra kläder i det ordinarie klädutbudet. De stora, mer ungdomliga kedjorna har "små" storlekar. Men hon efterlyser märken som gör typ - kavajer, byxor, skjortor, blusar i lite högre kvalitet än vad massutbudet erbjuder.

Om du har tips på klädmärken som har mindre storlekar - skicka gärna genom Kontaktformuläret, eller genom emailadressen i basen på Hemsidan.

Jag har lagt till en mapp under Galleri - Klädmärken med undermapparna: Mindre storlekar och Större storlekar. Där kommer att ligga tips på länkar efterhand.

Dela gärna med er av egna erfarenheter, så kan vi hjälpas åt att få till smidiga lösningar för nya klädinköp som bidrar till att göra hela klädprocessen enklare och mindre tidskrävande.

Vore det inte underbart att kunna gå direkt till en butik eller ett varuhus och finna exakt det klädmärke som har den stil, passform och kvalitet som just DU söker? 

Audrey                                      

Tidigare inlägg                    Nyare inlägg


6259097791 346db7a1f5 z

"Sleeveless Lace Back Slanting Zip Front Knit Sheath Dress (Grey)” Bildkälla

Uppdaterat 4 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson