På tal om Lars Norén | Tidlös Personlig Stil | Audrey

På tal om Lars Norén

Please - Choose Language - upper corner to the left

Nu är sommaren snart slut och vi får hoppas att Covid-19 ger sig av med den!

Så, hur står det till med er alla? Hoppas vi kan se framåt med tillförsikt, trots att många av oss drabbats av denna pandemi på olika sätt. 

För många har den här tiden inneburit en omställning, man har gått ner i varv, hunnit fundera över livet och hur fort allt kan ändra sig. En viss ödmjukhet, inför livet självt, infinner sig.

Jag har matat och pratat med guldfiskarna i dammen, flera gånger om dagen. De har blivit så tama att jag kan stryka dem över ryggen medan de äter ur handen. Två röda och en liten svart.

Vi har gått igenom och spelat stenkakor på den gamla vevgrammofonen och så har vi läst o löst korsord. Fick bra erbjudande från både GP och SvD, dessutom hade vi Lars Noréns fullmatade dagböcker att luta oss mot.

450px-N257864 - Vevgrammofon - The Gramophone Company Ltd - foto Dan Johansson

Det är en viss tjusning att läsa en författare tillsammans och hos Lars Norén fäste vi oss båda vid att han ständigt köper en ny svart T-shirt, gärna hos Yohij Yamamoto. På Gotland köper han massor till sin trädgård, får aldrig för många Alunrot. Inte vi heller. De har löst problemet med kantväxter i rabatterna; rosorna fick nytt liv med dessa växter runt fötterna. 

På kvällarna säger maken "nu går jag ut o vattnar Lars Norén.” Bildkälla*

Trots att man vet att solen snart går i moln, så känner man ändå en viss förväntan inför den kommande hösten, varma tröjor o sköna hemmakvällar har också sin charm. 

Och kanske vågar vi snart ta spårvagn nr 11 in till stan, ta en öl eller Prosecco och se en massa härliga göteborgare flanera omkring?

Vi syns snart på stan, eller hur?

Audrey 

Intervju med Yohji Yamamoto Här.

*Attribution: Musik- och teatermuseet, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Tidigare inlägg            ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson