En riktigt fin Midsommar önskas alla! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

En riktigt fin Midsommar önskas alla!

Please - Choose Language - upper corner to the left

En riktigt fin Midsommar önskas alla!

Med denna vackra midsommarbild från Möja, önskar jag alla som följer den här sidan en fin Midsommar. Det är alltid roligt att läsa om varför vi firar,  t ex Midsommar,  läs gärna - Här

Men vi har alla personligt färgade minnen och traditioner. Många firar inte alls, en del kanske har andra högtider som är mer betydelsefulla.

I min familj brukade vi tillsammans hämta björkris och klä majstången. Min underbare Pappa var den som förde befälet. Sådana minnen stannar kvar för livet. 

DIMG_5351_(4735660012)

Denna bild är tagen 25 juni 2010 av fotograf Bengt Nyman. Bildkälla*

Kanske plockas här sju sorters blommor att lägga under huvudkudden? Läs om denna sed - Här.

Jag tänker idag mest på alla som inte kan fira Midsommar tillsammans med nära och kära, som kanske drabbats av Covid19 eller har någon anhörig som drabbats.

Själv förlorade jag min Mamma helt nyligen, hon hann bli 99 år och var helt klar fram till de sista dagarna, då kroppen sade ifrån. Eftersom jag själv inte kunde hälsa på henne de sista veckorna p g a smittorisken, vet jag hur svårt det är att inte få ta farväl av en nära anhörig. Saknar min Mamma och våra dagliga telefonsamtal jättemycket.  

Nu hoppas vi att det går åt rätt håll! Även om det kan ta lång tid, så vet vi att det kommer en tid när vi kan leva som vanligt igen. Och de uppoffringar man gör är inte förgäves om man genom detta har räddat någon från att bli smittad. 

Vi får göra det bästa av den här tiden; ta vara på det som man inte vanligtvis hinner göra, få tid att reflektera, kanske ändra på vissa saker som gått på rutin under åren. 

När man ibland går ut bland människor finns det bara en regel som gäller:

Håll avståndet!

Sköt om er alla!

Audrey

*Attribution: Bengt Nyman from Vaxholm, Sweden / CC BY       ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson