En riktigt Skön & Glad Påsk! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

En riktigt Skön & Glad Påsk!

Please - Choose Language - upper corner to the left 

En riktigt Skön & Glad Påsk! 

Den här Påsken tänker jag på allt man kan vara tacksam över. Särskilt viktigt är hälsan och att känna lugn o frid.

Jag vet att många med mig upplever hur svårt det är när någon anhörig eller man själv drabbas av cancer eller annan sjukdom, kanske av en olycka. Vi följer även hur kända personer nyligen lämnat oss och sörjer med de anhöriga. Vi får oss en tankeställare och funderar på vad som är viktigt i våra liv.

Mycket händer ute i världen som vi känner oro inför, utöver krig, förföljelser och annat,  och nu senast i dagarna stod vårt älskade NOTRE-DAME i Paris i lågor. 

Den här bilden av Notre-Dame, tog jag på en kvällsvandring i Paris i mars 2008. Bilden är tagen med min första mobil, en Vodafone. (OBS Bild privat ägo)

Bilden är oskarp men när jag ser den, minns jag hur fridfullt det var när jag gick genom latinkvarteret och upplevde platser jag varit på genom åren. Jag kände ingen rädsla när jag gick genom gatorna, kunde ta en Café Crème på mitt favoritkafé med utsikt mot Notre-Dame utan att bli störd. Jag känner stor tacksamhet över att ha fått gå här, att bo här och få uppleva så mycket!

Fasaden står kvar men tornet byggs upp igen, så vi får inte misströsta! Snart är vi där igen!

Nu är Påsken här och vi har fått ett underbart väder, troligen i större delen av Sverige! Vi nordbor gläds ofantligt över sol o värme, även om vi gärna sitter i skuggan. 

Igår, när jag klippte rosor och fyllde på jord i planteringarna, blev det så varmt att jag fick ta på lättare kläder. Känns befriande att slippa tjocka vinterplagg och hög tid att ta sig an sin  garderob inför våren o sommaren. Oftast hinner man inte få fram sina kläder i tid, om ni förstår vad jag menar?

En riktigt Skön & Glad Påsk med mycket Sol

önskar

Audrey

Tidigare inlägg         Nyare inlägg 

Reviderad nov 2020 pga kopieringar/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson