Välkommen till Blogg 2015 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Välkommen till Blogg 2015

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Hej på er igen!

Denna Blogg från 2015, hade försvunnit i hanteringen, har lagt in den på nytt för att ha kontinuitet. Alla data från FaceBook och antal visningar är nu borta, så det blir nya siffror framöver./Audrey

____________________

Hjärtligt Välkommen till min nya Blogg!

Efter problem med uppladdningar, bestämde jag mig för att börja på en ny fräsch Blogg för 2015. 

Just nu pågår modevisningar för fullt i New York, London, Milano och Paris. Bra bevakningssida, där man i lugn och ro kan kolla bilder från visningarna är Vogue Runway. Man kan välja Designers och Klädmärken man gillar - samt Säsong.

Just nu rapporteras inför Hösten 2015 - Ready to Wear. Dessa kläder ligger närmare det som man kan köpa ute i affärerna - så småningom.

Efterhand väljer jag visningar som passar för denna sida - de ligger under Modevisningar.

Även om man hittat en stil som är personlig och fått till en bra grundgarderob, längtar man ju alltid efter förnyelse och tips på hur man kan kombinera och uppdatera de plagg man redan har, eller kanske byta ut något basplagg som känns ”daterat”. Jag har skrivit om detta Här och Här.

Just nu är det mycket stor variation i klädutbudet. Många designers profilerar sitt utbud - mer och mer, vilket innebär att man får försöka hitta någon klädstil som inspirerar. 

Anna Wintour gjorde ett uttalande från modevisningarna i New York som är intresseväckande. Se Videon nedan.

Anna Wintour's NYFW Wrap Up: "Trend is a Dirty Word" - New York Fashion Week Fall 2015 - Style.com

När intervjuaren frågar efter teman (trender) för hösten 2015, betonar Anna Wintour att många designers numera fokuserar på olika ”grupper” - och att det finns många olika stilar att inspireras av. 

”Trend is a Dirty Word” säger hon utmanande. Ganska starkt formulerat, men hon betonar att det idag handlar mer om en persons karaktär och individualitet än om att vara ”trendig”.

Man väljer helt enkelt kläder som känns bra på kroppen - som ger en bra magkänsla och som samtidigt passar den egna karaktären, livsstilen och den egna plånboken.

Agne Konciute Ralph Lauren

"Agne Konciute walking the Ralph Lauren Spring/Summer 2015 fashion show. 15 September 2014.” Bildkälla*  

Michael Kors på Vogue.

Njut av alla vackra plagg och låt dig inspireras, så hörs vi vidare om vårgarderoben 2015. Se Våren 2015 -  Här

Audrey  

*Attribution: Christopher Macsurak                                   

  Nyare inlägg -  Eller klicka på Bild nedan!


Väl mött!

Audrey

Uppdaterat 7 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson